Poezen  

Xtra Lotta van Eyck

Een uitgebreid verslag vinden wij niet nodig! Samengevat is de bevalling voor Pippilotta een Horror verhaal geworden:-( Pippilotta heeft gevochten voor haar leven en is van heel ver terug moeten komen, ze heeft alles maar dan ook alles opnieuw moeten leren. Ze zal nooit meer de Pippilotta worden die ze eens was, ze blijft blind, ze kan niet meer springen maar na maanden zijn wij op een punt dat wij allemaal gewoon zijn aan de andere Pippilotta. Natuurlijk blijft haar kitten, onze Xtra Lotta !!!

Xtra Lotta van Eyck

BSH ay 11 Blue Golden Tipped *03.05.2022


Moeder: Pippilotta van Eyck

Vader: Voor de eerst keer willen wij niet openbaar vernoemen bij welke leuke kater Pippilotta op dek is geweest aangezien de fokker zeer grof gehandeld heeft en geld hoger zet dan haar fokbeleid. 

Verdriet en vreugde Ze is een kopie van haar moeder Op foto ziet alles oké maar het is een nachtmerrie Pippilotta kan niet voor haar kitten zorgen. Maar zo vaak als kan leggen wij het kitten bij moeder Met tranen kijken wij naar dit schattig kitten want tussen de voedingen door heeft vooral mama zorg nodig Ze doet het goed en beetje bij beetje genieten wij van haar Flessen kitten wat gaat er van haar worden...... Ze lijkt zo op haar moeder haar naam wordt eXtra Lotta. Poppelottie is haar roepnaam en wat kent ze hem al goed, ondeugend poesje. 6 maand onze hartendief Knap toch!
© Cattery Van Eyck Zonhoven - Hasselt - Gsm: +32 (0)474 56 42 98 - Karine.remels@telenet.be